info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Spanje: vind de beste huizen in Marbella!

Comment are off

Verhuizen naar Spanje, dat is niet niks en het begint allemaal met het vinden van het perfecte huis. Marbella is dé plek om je nieuwe leven in Spanje te beginnen en in dit artikel leggen we je uit waarom dat zo is.

De voordelen van Marbella

Marbella heeft veel te bieden. Het is een streek in Spanje waar het weer altijd mooi is en dat erop ingericht is om mensen tot rust te brengen. Marbella heeft voor iedereen een perfecte activiteit, of het nu gaat om terrasjes pakken en winkelen, varen of heerlijk genieten aan het strand. Bovendien is er in Marbella veel aanbod als het gaat om de huizenmarkt; zo zijn er appartementen, penthouses, nieuwbouwprojecten en villa’s.

Rustige badplaats

Ben je op zoek naar een plek waar je eeuwig het vakantiegevoel kunt vasthouden? Ga dan voor een huis via makelaar Excellent Marbella in Mijas! Mijas ligt in het Oosten van Marbella en kenmerkt zich met prachtige, grote stranden en een helderblauwe zee. Het is een stad met een authentieke Spaanse uitstraling, witte huisjes en veel culturele bezienswaardigheden. Mijas is minder toeristisch en tevens een wat kleinere plaats in Spanje; daardoor is het een ideale plek om tot rust te komen.

Geniet in het westen

Ben je op zoek naar een plek waar er altijd wel iets te beleven is? Dan is een vakantiehuis in het westen van Marbella een goed idee. De Costa del Sol biedt je veel rust en tegelijkertijd is er een bruisend stadsleven; je kunt er heerlijk genieten van tapas, terrassen en muziek. Daarnaast biedt het westen van Marbella de mogelijkheid om te golfen, te zonnebaden of varen op je eigen boot en worden er veel evenementen georganiseerd. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die een vakantiehuis in West-Marbella te bieden heeft? Schakel dan 

een goede makelaar in en zij helpen je om het beste huis te vinden in deze regio!