info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Zo breng je een woning op de juiste manier op de markt!

Comment are off

Om je woning voor een zo groot mogelijk bedrag te verkopen, is het uiterst belangrijk dat je zorgt voor de juiste aanpak. Aangezien het voor anderen om een behoorlijke invstering gaat, dien je er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat de woning er netjes uitziet. Daarnaast is het ook van groot belang dat je de woning op de juiste manier op de markt brengt.

 

Knap de woning op

Veel woningeigenaren hebben te maken met achterstallig onderhoud. Voor anderen kan het dan zeer aantrekkelijk zijn om de woning over te kopen. Je kunt er in dat geval ook beter voor kiezen om de woning op te knappen. Zorg ervoor dat de woning vrijwel direct in gebruik genomen kan worden. Mocht je zelf al een nieuwe woning hebben gekocht, dan is het ook een aanrader om te kiezen voor een woningontruiming Breda. Breng de woning in een zo goed mogelijke staat en verhoog daarmee de waarde. Naast een ontruiming kan het ook verstandig zijn om de woning grondig te laten schoonmaken. Huur hier een extern bedrijf voor in en zorg ervoor dat de woning er spik en span uitziet.

 

Geef de muren een wat neutralere kleur

Als de muren momenteel erg opvallende kleuren hebben, is het zeer aan te raden om hier verandering in aan te brengen. De kleur van de muren kunnen potentiële kopers namelijk afschrikken.  Let er wel op dat je hier niet te veel geld aan uitgeeft. Het zorgt namelijk niet per se voor dat de woning meer waard wordt. Wel vergroot je de kans dat je de woning op kortere termijn verkoopt.

 

Zorg voor mooie foto’s en goede teksten

Om de woning op te laten vallen, is het belangrijk dat je zorgt voor goede foto’s. Aan de hand van de foto’s moeten potentiële kopers direct kunnen zien hoe de woning eruit ziet. Naast de foto’s is het ook van belang dat je zorgt voor goede teksten. Omschrijf zo goed mogelijk wat er mooi is aan jouw woning en proberen anderen te enthousiasmeren. Mocht je hier geen ervaring in hebben, dan kun je dit eventueel ook laten doen door een makelaar. Houd er wel rekening mee dat hier al snel veel geld voor wordt gevraagd.