info@bloggenopreis.nl
076-7620600

BloggenOpReis.nl is hét nieuwe platform voor onder andere backpackers, wereldreizigers of personen welke een inspirerende rondreis gaan maken. Op ons platform heb je de mogelijkheid het thuisfront op de hoogte te houden van jouw ontwikkelingen in het buitenland, of dit nou in Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand, Zuid-Amerika of Afrika is.
Middels een eigen sub-website, ben je in de mogelijkheid om een eigen uitstraling te kiezen, kleuren te kiezen en indeling te bepalen. Kortom: een eigen website met alleen jouw ervaringen, foto’s en reacties. Wij zorgen voor de mogelijkheden, techniek en een deel (online) marketing, jij voor de content en op deze manier zorgen we samen voor een top platform!

Bèta-gebruikers

Het BloggenOpReis platform is nog in ontwikkeling en we bieden je graag de mogelijkheid om vanaf het begin bij deze ontwikkeling betrokken te zijn! Meld je hieronder direct aan en werk met ons mee aan dit reisplatform. Als één van de vijf bèta-gebruikers heb je voorrang op de volgende gebruikers en heb je inspraak in de ontwikkeling van de website. Ontwikkel met ons mee!

Meld je direct aan