info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Wat voor zwemkleding is er voor mannen?

Comment are off

Gedurende de lente en zomer staat het internet er vol mee: zwemkleding. De meeste kleding voor het strand en het zwembad die je ziet, is voor vrouwen. Er is echter ook leuke zwemkleding voor mannen en wij vertellen je graag wat er allemaal is!

Boxers

Een zeer populair ontwerp in zwemkleding voor mannen, dat is toch wel de boxer. Zwemboxers voor heren kun je met zowel korte als lange pijpen kopen en ze zijn er in veel verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een boxer in felle kleuren; van rood tot neongroen. Er zijn ook zwemboxers voor de meer subtiele en ingetogen man; zo kun je boxers kopen in het donkergroen of blauw. Het ontwerp is tijdloos en klassiek en ze gaan nog lang mee ook.

Strak in zwempak

Wie graag een goede zwembroek wil, maar liever geen wijde boxers draagt, is er de strakke zwembroek of de zwemslip. Een strakke zwembroek komt ook goed van pas wanneer je aan zwemsport doet; doordat de slip nauw om het lijf zit, kun je snel en goed bewegen. Daarnaast zijn er veel verschillende vormen en kleuren als je naar een strakke zwembroek zoekt en eerlijk is eerlijk: het staat super goed!

Combinatie deals

Wanneer je op vakantie of het strand gaat met je gezin, kun je er voor kiezen om je zwembroek te matchen met die van je zoon. Niet alleen ziet dat er heel leuk uit, je kunt jouw kind ook snel herkennen, omdat je dezelfde zwembroek draagt. Dat is niet alleen handig voor jou, maar ook voor de rest van het gezin wanneer ze jullie op het strand zoeken nadat ze een ijsje zijn gaan halen.