info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Een duurzame iPhone XR refurbished

Comment are off

Refurbished producten zijn duurzaam en daarom is een iPhone XR refurbished een duurzame smartphone. Bij een refurbished smartphone gaat het om een gebruikte iPhone. Toch is een refurbished iPhone niet hetzelfde als een tweedehands iPhone. Een refurbished iPhone wordt, voor deze weer te koop wordt aangeboden, door een professional helemaal nagekeken en:

  •         Van data ontdaan,
  •         Compleet gereinigd
  •         Waar nodig gerepareerd
  •         Voorzien van een nieuwe lader
  •         Getest of alles goed werkt

Als er onderdelen vervangen moeten worden dan wordt hiervoor alleen gebruik gemaakt van originele onderdelen. Een iPhone XR heeft een 12 megapixels camera  aan de achterkant en een camera voor het maken van de mooiste selfies aan de voorzijde. Het scherm is 6.1 inch (15,5 cm) en voorzien van True Tone waardoor de kleuren zich automatisch aanpassen aan de omgeving.

Kies voor een refurbished iPhone bij je abonnement

Ben je toe aan een nieuw telefoonabonnement en is je smartphone ook aan vervanging toe? Heb je het liefst een iPhone met veel extra’s dan kun je naast de iPhone XR refurbished ook kiezen voor andere refurbished iPhones zoals de iPhone 11 refurbished. Een iPhone 11 maakt gebruik van een A13 Bionic-chip en heeft een indrukwekkende batterijduur. Met het dual camera-systeem maak je de mooiste foto’s zelfs ’s nachts. De iPhone 11 is 30 minuten waterbestendig en kan 2 meter onder water. Het display en het glas aan de achterkant is extra gehard. De iPhone 11 refurbished is, net als alle refurbished toestellen, volledig nagekeken en er zijn, als dat nodig was, onderdelen vervangen. Het toestel is volledig gereinigd en voorzien van een nieuwe oplader. Een refurbished iPhone is daarmee een duurzame smartphone met nagenoeg dezelfde kwaliteit als een nieuw toestel. Je krijgt bovendien 2 jaar garantie op een refurbished toestel.

Een refurbished iPhone voor een klein prijsje

Als je kies voor de iPhone 11 refurbished of één van de andere refurbished toestellen, betaal je een fractie van de prijs voor je smartphone dan je zou betalen voor een nieuwe iPhone. Bij Simyo kun je kiezen voor een abonnement met een nieuwe smartphone of met een refurbished iPhone. Bovendien bepaal je zelf wat je eenmalig of maandelijks voor het toestel wilt betalen. Kies zelf je data- en belbundel. Deze bundels zijn maandelijks aan te passen. Let wel; wanneer je een bundel hebt met korting en je past je bundel aan dan geldt vanaf die datum de nieuwe bundelprijs. Je kunt dan niet meer terug naar aanbiedingsprijs. Heb je thuis internet van Telfort of KPN dan worden je bundels automatisch verdubbeld. Als je voor één van je familieleden (zoon, dochter, partner) een Sim-only abonnement van Simyo aanschaft krijgen jullie allebei ook nog een eenmalige korting.