info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Een dagje naar de dierentuin?

Comment are off

Hoe leuk is het om met je kinderen een dagje naar de dierentuin te gaan. Of het nu Artis is of blijdorp, het kan allemaal. Ons land kent namelijk allerlei verschillende dierentuin die verdeeld zitten over het hele land. Zowel in het Noorden, zuiden, oosten alsook het westen. Uiteraard zijn er een aantal die er absoluut met kop en schouders bovenuit steken, maar ook een aantal die wellicht iets minder goed beoordeelt zijn. Dit neemt uiteraard niet weg dat ook deze dierentuinen prima geschikt zijn om een dagje naartoe te gaan. Het is namelijk vaak de eigen perceptie die uiteindelijk doet bepalen of je het als wel of niet leuk ervaart. Je kunt je voorstellen, dat wanneer jij tijdens een regenachtige dag gaat, de ervaring volledig haaks kan staan, op een dag wanneer de zon schijnt. Ga jij binnenkort naar de dierentuin, let dan hierop!

Reserveer tijdig

In de huidige tijd is het heel vanzelfsprekend dat jij je blijdorp kaartjes vooraf moet reserveren. Aangezien het park maar een bepaalde capaciteit heeft en ze iedereen zo goed mogelijk willen kunnen faciliteren, kan het zomaar zijn dat jij geen blijdorp kaartjes meer kunt kopen. Zorg er daarom dus voor, dat wanneer je weet welke datum je naar de dierentuin blijdorp gaat, je zorgt dat je tijdig de dierentuin blijdorp kaartjes aanschaft. Gelukkig kan dit tegenwoordig ontzettend makkelijk online, waardoor je er dus niet speciaal voor naartoe hoeft. Wel moet je er rekening mee houden, dat wanneer je die dag toch niet blijkt te kunnen, je de kaartjes vaak niet weer kunt inleveren. Check dus eerst meermaals je agenda, alvorens jij je tickets boekt.

Neem een draagzak mee

Er is natuurlijk voor een kind niets vervelend, dan wanneer ze moe zijn, ze nog de hele dag moeten lopen. Vooral niet in een dierentuin, waar de afstanden vaak enorm zijn. Je doet er daarom dus ook goed aan om je kind mee te dragen in een draagzak. Een draagzak heeft namelijk het grote voordeel, dat jij op ten duur helemaal niet meer door hebt dat jij je kind bij je draagt. Daarnaast is het ook qua ruimt een stuk praktischer. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je iedere keer een kinderwagen moet meeslepen, dit een stuk minder soepel gaat, dan wanneer jij je kind in de draagzak kunt doen. Daarnaast heeft een kind in een draagzak ook nog eens het overzicht over alles wat er gebeurt omdat ze qua hoogte ongeveer gelijk zitten. 

Boek online

Het online boeken van je tickets heeft verschillende voordelen. Eén van de voordelen, is dat je vaak een paar euro korting krijgt. Neem daarom voor tickets eens een kijkje op shopadvies.nl. De kans dat je hier namelijk tickets vindt die een stukje voordeliger zijn, is vrij groot. Tevens vind je hier ook een overzicht van alle dierentuinen die ons land heeft, waardoor je ze gemakkelijk en snel met elkaar kunt vergelijken.