info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Zo zorg je voor een gezellige avond in je tuin

Comment are off

De zomer komt er weer aan en dat maakt dat we weer uit kunnen kijken naar die lange, gezellige, zwoele avonden. Op die avonden is er niets leuker dan gezellig met je vrienden en familie in je tuin zitten. Wil jij er een leuke avond van maken? Dan geven wij je in dit artikel een paar leuke tips!

De perfecte tuinset

Wil je een gezellige avond in de tuin doorbrengen, dan is een goede tuinset natuurlijk onmisbaar. Het liefst heb je dan een grote loungeset, waar je met een hoop mensen gezellig kunt zitten. Heb je nog geen goede loungeset in je tuin, dan is dit moment, zo vlak voor de zomer, het perfecte moment om een goede tuinset te kopen. 

Ga voor een lekkere borrelplank

Tja, een gezellige avond wordt simpelweg altijd gezelliger als je er ook wat lekkers bij te eten hebt. Een goede borrelplank is dé manier om een echte bourgondische avond te organiseren. Je kunt de plank met allerlei dingen vullen. Van verschillende soorten kaas, tot ham, worst, bitterballen, toastjes, nootjes en groentes. Zorg natuurlijk ook voor lekkere dips en goede drankjes. Zo weet je zeker dat de sfeer er binnen de kortste keren in zit!

Kleed het leuk aan

Ga je voor een gezellige avond, dan is het ook handig om je tuinsets een beetje leuk aan te kleden. Zo breng je direct wat sfeer er in. Ga voor een paar leuke kussens en leg misschien wat dekentjes weg voor als het ‘s avonds laat wat frisser wordt. Je kunt ook wat kaarsen op de tafel zetten, dat zorgt direct al voor wat leuke sfeerverlichting. Tip: kies voor grote citronella kaarsen, dan houd je ook direct de muggen op afstand.

Maak het gezellig

Iets gezellig maken is natuurlijk nogal een breed begrip. Toch zijn er wel manieren om een gezellige sfeer te creëren. Hierboven hebben we het daar natuurlijk al uitgebreid over gehad, maar er zijn nog een paar tips die we voor je over hebben. Een van de belangrijkste tips is natuurlijk de muziek. Kies voor een playlist die bij het gezelschap en bij de sfeer past met fijne muziek. Verder kun je wat doen aan de verlichting. Hang bijvoorbeeld een snoer lampjes op, of kies voor wat leuke lampionnen. Je kunt ook een vuurkorf wegzetten. Zo zorg je meteen voor wat warmte en daarbij is een goed vuurtje ook altijd een goede sfeerbrenger.