info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Wanneer is Black Friday in 2022?

Comment are off

Black Friday 2021 is net voorbij, maar wij kijken alvast naar de toekomst. Ook in 2022 zal er namelijk een Black Friday zijn. Wanneer is Black Friday in 2022 dan? Dat valt in 2022 op vrijdag 25 november. Deze dagen en de dagen hiervoor en erna staan in het teken van kortingen, koopjes en deals. De beste deals vind je tijdens Black Friday en het valt altijd op de perfecte tijd. Eind november is namelijk de perfecte tijd om alvast kerstinkopen te gaan doen. Niet alleen kun je vrienden en familie verrassen met iets leuks, ook iets kopen voor jezelf is altijd leuk tijdens Black Friday.

Hierdoor heeft Black Friday zijn naam gekregen

Black Friday heeft niet zomaar zijn naam gekregen. Black Friday is gestart als een van de drukste winkeldagen in Amerika. Hier valt Black Friday standaard na Thanksgiving. Deze Amerikaanse feestdag wordt gevierd op de vierde donderdag in november. Na deze donderdag hebben veel mensen een vrije vrijdag en zien ze dat als een ideale kerstinkopendag. Zo begon deze dag als een drukke winkeldag. Het werd nog drukker toen winkels winkeliers probeerden te trekken met de beste deals. Ze trokken meer en meer winkeliers aan en zo werd Black Friday gedoopt.

Check de beste deals op deze website rond Black Friday

Goed voorbereiden is het halve werk en dat geldt ook voor Black Friday. Als je je goed wilt voorbereiden op Black Friday dan moet je de website www.blackfridayshoppen.nl in de gaten houden. Deze website staat bomvol het laatste nieuws over Black Friday en alle geweldige deals die je tegen die tijd kunt vinden. Houd deze website dus in de gaten als Black Friday 2022 eraan zit te komen. Dan vind je zeker de beste deals en word je meteen doorgestuurd naar de juiste verkoper.