info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Wat is de ideale bestemming voor een huwelijksreis?

Comment are off

Wij vinden dat het mooiste moment van je leven na je trouwdag begint. Als je op huwelijksreis bent, natuurlijk! Na maanden van plannen, kun je eindelijk ontspannen en genieten van elkaar na alle stress en spanning. Op deze honeymoon hotspots lukt dat zeker!

Bij het plannen van je bruiloft moet je heel wat beslissingen nemen. En dan is er ook nog de beslissing over de huwelijksreisbestemming… Om het jullie gemakkelijk hebben wij een lijst samengesteld van de meest romantische huwelijksreisbestemmingen.

Voor een echt onvergetelijke huwelijksreis zijn er een paar plekken die boven de anderen uitsteken.

Malediven

Malediven is de nummer 1 bestemming voor huwelijksreizen. Parelwitte stranden, palmbomen die wuiven in de wind, en prachtige koraalriffen vormen de koraaleilanden. Een buitendouche, pluche beddengoed en een glazen vloer zijn allemaal standaard in een luxe waterbungalow accommodatie op de Malediven. Vanuit je bed kan je roggen en schildpadden onder je zien zwemmen. Heel erg romantisch om dit samen met je geliefde te bekijken. Een vakantie Malediven is daarom zeker aan te raden.

Bora Bora

Dit is misschien minder bekend onder de nederlanders maar zeker niet minder mooi. Het is gelegen in Oceanië en lijkt sterk op de schoonheid van de Malediven. Zo heb je er ook water bungalows die boven het water zweven, prachtige stranden en bestaat het uit veel priva eilanden waar alleen een resort is gevestigd. Wel is het eventjes vliegen en ben je tot wel 24 uur onderweg. Bij aankomst zal je genieten van de vriendelijke mensen en de prachtige natuur. Ook is de onderwaterwereld rond Bora bora erg mooi.

Boa vista

Elk eiland van de Kaapverdische archipel heeft zijn eigen charme en zijn eigen activiteiten voor de bezoekers. Het eiland Boa Vista, waarvan de naam vertaald “mooi uitzicht” betekent, is onze top keuze voor een huwelijksreis.

Op het eiland vind je enkele van de mooiste zandstranden van Kaapverdië. Sommige stranden van het eiland zijn vrijwel onbewoond omdat het veel minder bezoekers ontvangt dan Sal, het naburige eiland.

`Bovenstaande bestemmingen zijn absolute aanraders voor het boeken van een huwelijksreis. Kies voor een waterbungalow op de Malediven of Bora Bora of geniet van het prachtige eiland Boa vista