info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Leuke dingen om te doen in de buurt van Hoofddorp

Comment are off

Hoofddorp is misschien niet de eerste plaats die bij je opkomt als je iets leuks wilt doen zoals naar de film of een hapje eten. Je denkt toch eerder aan de grotere steden zoals Amsterdam en Haarlem. Hoofddorp biedt echter veel mogelijkheden om iets leuks te doen. Samen met je partner of met het hele gezin, in Hoofddorp zit je goed! Hoofddorp ligt in het poldergebied tussen Amsterdam en Haarlem. Rondom de stad vind je veel boerenland en natuurlijk luchthaven Schiphol met alle bijbehorende bedrijvigheid. De stad Hoofddorp is prima bereikbaar via een eigen afrit van de snelweg of via de provinciale weg. Door de ruimtelijke opzet van Hoofddorp kun je ook in de stad gemakkelijk je weg vinden met de auto. Hieronder vind je een aantal tips om iets leuks te ondernemen in of in de buurt van Hoofddorp.

Naar de film en lekker eten

Met het hele gezin gezellig naar de bioscoop is, zeker met slecht weer, het ideale uitje. De combinatie met een lekkere pizza maakt het feest compleet. In plaats van een dure parkeergarage in Amsterdam of een lange reis met het openbaar vervoer, is Hoofddorp prima bereikbaar met de auto. Ook aan parkeergelegenheid is geen gebrek. Bij restaurant Woodstone in Hoofddorp staan naast de lekkerste en gezondste pizza’s ook frisse salades op het menu. De bioscoop zit in hetzelfde gebouw. Ideaal dus om een bezoek aan de bioscoop te combineren met een lekkere pizza. Of je nu kiest voor een middagvoorstelling met aansluitend een restaurantbezoek of dat je de voorkeur geeft aan de avondvoorstelling nadat je een hapje gegeten hebt, bij Woodstone zit je altijd goed.

Vliegtuigen spotten

Hoofddorp ligt vlak bij luchthaven Schiphol. Door de vele starts en landingen op Schiphol is het de hele dag een komen en gaan van allerlei vliegtuigen. In de buurt van Hoofddorp vind je een aantal mooie spottersplekken. Vanaf die plekken kun je van dichtbij de starts en landingen bekijken. Niet alleen leuk voor de kinderen, ook voor volwassenen blijft het een spectaculair gezicht om de vliegtuigen te zien en te horen. Hongerig geworden van het spotten, rijd je door naar Woodstone in Hoofddorp. Daar geniet je van een drankje en een lekkere pizza. Geen zin om aan een tafeltje te zitten? Geen probleem. Je kunt ook je pizza’s bestellen en afhalen.