info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Een weekendje weg in ons eigen land

Comment are off

Door de crisis is het niet verstandig om een reis naar het buitenland te boeken. Het is namelijk nog onduidelijk of je daadwerkelijk het land uit mag gaan de komende maanden. Dit zorgt voor veel ontevreden mensen, maar wij hebben de oplossing: ga een weekendje weg in Nederland. In Nederland kan je een heerlijk weekendje weg gaan, zonder dat je een lange reis nodig hebt. Over de mogelijkheden die een weekendje of weekje weg in Nederland met zich mee brengt zal ik in dit artikel meer vertellen.

De stranden

Natuurlijk hebben we in Nederland enorm veel mooie stranden. In de warmere maanden is het dan ook perfect om een weekendje naar het strand te gaan en te slapen in een hotel of strandhuis aan de kust. Het is de ideale manier om met je gezin lekker te ontspannen en te genieten van het heerlijke weer.

Stedentrip

Naast de stranden kan je ook op stedentrip gaan in ons land. Er zijn namelijk enorm veel mooie, oude of juist moderne steden en ik weet zeker dat jij ze nog niet allemaal hebt bezocht. Er is van alles te doen in deze steden en daarom kan jij zeker je weekendje wel vullen.

Fietsweekend

Voor de fietsers onder ons hoef je zeker niet naar het buitenland te gaan. In Nederland heb je namelijk enorm veel mooie fietsroutes die je de mooiste paden in de natuur laten zien. Het is enorm gezond en je kan heerlijk uitrusten op een terrasje onderweg. Tussendoor kan je ook nog overnachten in een leuke bed and breakfast die op jouw route ligt, heerlijk toch?

Bijzonder overnachten

Ten slotte kan je er ook nog voor kiezen om bijzonder te gaan overnachten. Er zijn namelijk verschillende plekken in Noord-Holland waar je op een aparte locatie kunt overnachten. Denk hierbij aan een strandhuis of een omgebouwd treinstation. Het zijn ervaringen die je niet meer snel zult vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn? Neem dan zeker een kijkje op https://indekop.hollandbovenamsterdam.com/ voor meer informatie.