info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Dit mag zeker niet ontbreken tijdens jouw reis naar Ibiza

Comment are off

Ga je dit jaar nog op vakantie naar Ibiza? Of staat het al op de planning voor volgend jaar? Gelukkig maar, want er is genoeg te beleven op het Spaanse eiland Ibiza. Vast en zeker dat je al veel informatie hebt opgezocht op internet of in reisboeken. Maar er zijn nog een aantal dingen die we graag met je willen delen, die de moeite meer dan waard zijn.

Natuurlijk weten we dit allemaal. Ibiza staat bekend om zijn levendige uitgaansleven en de drukbezochte hippiemarkten. Maar wist je ook dat Ibiza een van de mooiste stranden heeft, die je zeker gezien moet hebben. Zo hebben de meeste stranden hier zeer goede voorzieningen zodat je met gemak jezelf de hele dag kan vermaken. En is er iets aan de hand, dan zijn daar de strandwachters.

Bewonder de verborgen parels

Wanneer je in Ibiza bent, is het wel tof als je de gelegenheid hebt tot het bekijken van meerdere stadjes en bezienswaardigheden. Dit zou je kunnen doen door gebruik te maken van het openbaar vervoer. Kies je liever voor het huren van een auto in Ibiza, dat kan natuurlijk ook. Rijdt met de auto naar het stadje Dalt Vila, dit ligt aan het strand. Dus aan het eind van de dag kan je heerlijk plaats nemen op een terrasje en genieten van het prachtig uitzicht.

Feest tot in de late uurtjes

Ga je liever door, nu je de stemming te pakken hebt. Ga dan zeker eens een bezoekje brengen aan een van de clubs zoals Blue Marlin of Pacha Ibiza. Over de laatste club gesproken, hier hebben voorheen artiesten opgetreden waaronder Hardwell en Martin Garrix. De kans is dus zeker aanwezig, dat je tijdens de zomer zomaar een bekende artiest tegen het lijf loopt of kan zien op het podium. In ieder geval is één ding zeker. Als jij lekker met je vrienden uitgaat, kan je de volgende dag op het strand lekker bijkomen.

In Ibiza is ten slotte genoeg te doen, of je nu in de zomer of in het najaar op vakantie gaat.