info@bloggenopreis.nl
076-7620600

De leukste caravan bestemmingen in Europa lees je hier!

Comment are off

Ga jij altijd met alle liefde met de caravan op vakantie tijdens in de zomer? In je uppie, gezellig met je partner, vrienden of met je familie heerlijk vertoeven op een prachtige camping op een plek waar je nog nooit geweest bent? Daar kunnen wij ons ook volledig in terugvinden. Niks is leuker dan op pad gaan met je eigen huisje op wielen naar een fantastische bestemming. Wij hebben voor de mensen die dit jaar een beetje inspiratieloos zijn naar welke vakantiebestemming zij willen gaan een aantal toffe plekken opgeschreven die het meer dan waard zijn om te bezoeken. Lees dus snel verder en dan is het de caravan inpakken en wegwezen geblazen! 

De Normandische kust van Frankrijk 

Nog geen acht uur rijden vanaf het centrale punt in Nederland ben je in de prachtige omgeving aan de kust van Frankrijk, Normandië. Niet alleen staat deze provincie bekend om hun adembenemende landschappen, krijtrotsen en knusse steden, maar ook staat Normandië bekend om haar rijke historie. Hier zijn namelijk nog heel veel overblijfselen, herdenkingsplekken en musea te vinden over D-day. Dat was natuurlijk dé dag wanneer de geallieerde Europa binnen vielen om de Duitse troepen in de Tweede wereldoorlog aan te vallen om ons te bevrijden uit de greep van de Duitse officier met de kenmerkende snor en kapsel. Hier is genoeg te zien, te beleven en te genieten. Denk maar aan plaatsen als Mont Saint Michel, Bayeax en Giverny.  

Kamperen aan het Loch Ness meer in Schotland 

Heb jij Frankrijk al helemaal uitgespeelt en wil je iets noordelijker trekken met de caravan? Neem dan een bezoek aan het prachtige Schotland en parkeer je caravan langs het beruchte Loch Ness, waar sommige mensen nog steeds denken dat er ooit een gigantisch monster in leefde. Dit meer is gelegen in een prachtig gebied met rijke bossen, bergen met oude kastelen. Een perfecte plek om optimaal te genieten van je vrije zomerweken.  

Aan het einde van de wereld in Lofoten in Noorwegen 

Wanneer mensen denken aan zomervakantie wordt dit vaak geassocieerd met tropische bestemmingen. Terwijl je jouw vakantie ook prima in een wat kouder land kan vieren. Denk bijvoorbeeld aan de fjorden, eilandengroep van Lofoten helemaal in het noorden van Noorwegen. Deze fantastische omgeving geeft je helemaal een prehistorisch gevoel dankzij de mooie berggebieden, schattige Scandinavische huisjes en vissersbootjes met walvissen die onder je langs zwemmen. Lofoten is een geweldige bestemming om met de caravan naar toe re reizen. Houd er wel rekening mee dat het een ontzettend lange reis is met de caravan en je hier zeker een aantal weken voor vrij moet nemen. 

Merk je dat je caravan niet meer de oude is en je die gemakkelijk en snel wil verkopen? En heb je vragen als: wat is mijn caravan waard en hoe krijg je een vrijwaringsbewijs voor een caravan? Dan raden we je aan om naar de website van Wij kopen caravans te gaan.