info@bloggenopreis.nl
076-7620600

De voordelen van hairextensions

Comment are off

Hairextensions zijn haarstukken die worden gebruikt om het haar te verlengen, meer volume te geven of om een ander kapsel te creëren. Er zijn verschillende soorten hairextensions beschikbaar, waaronder clip extensions van Hairextensions Voordeel, tape-in extensions en keratine extensions. Hieronder bespreken we enkele voordelen van hairextensions.

 

Je haar er langer uit laten zien

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van hairextensions is dat ze het haar kunnen verlengen. Als je haar niet lang genoeg is naar jouw smaak, kun je hairextensions gebruiken om het langer te maken. Dit kan vooral handig zijn als je een speciale gelegenheid hebt waarvoor je graag lang haar wilt hebben.

 

Extra volume toevoegen

Naast het verlengen van het haar, kunnen hairextensions ook meer volume toevoegen aan dunner wordend haar. Dit kan nuttig zijn voor mensen die merken dat hun haar dunner wordt naarmate ze ouder worden. Door hairextensions toe te voegen, krijgt het haar meer volume en kan het er voller uitzien.

 

Resultaat in enkele uren

Als je van nature lang haar wilt hebben, kan het jaren duren voordat het haar lang genoeg is om het gewenste effect te bereiken. Met hairextensions kun je hetzelfde effect bereiken zonder de lange wachttijd. Hairextensions kunnen in slechts enkele uren worden geplaatst en het resultaat is direct zichtbaar.

 

Veel verschillende mogelijkheden

Met hairextensions kun je verschillende kapsels uitproberen zonder het risico te lopen dat je eigen haar beschadigd raakt. Je kunt bijvoorbeeld experimenteren met verschillende kleuren of een pony toevoegen zonder dat je je eigen haar hoeft te knippen.

 

Beschadigd haar? Geen probleem!

Als je haar beschadigd is, bijvoorbeeld door veelvuldig gebruik van een stijltang of haardroger, kan het plaatsen van hairextensions helpen om het haar te herstellen. Dit komt omdat de extensions het gewicht van het haar beter verdelen, waardoor de spanning op het eigen haar vermindert.