info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Voordelig jouw leukste vakantie vieren in deze plaatsen

Comment are off

Camping in de Ardennen

Lekker dichtbij eigen land maar toch een buitenlands vakantiegevoel erop nahouden? Overweeg dan eens om een vakantiehuisje of kampeerplaats in de Ardennen te nemen. Dit mooie bergachtige oord houdt er veel bezienswaardigheden op na voor avonturiers. De Ardennen heeft prachtige vakantieparken en campings. Met een eigen opblaas zwembad voor de tent heb je ook nog eens veel plezier. Koop bijvoorbeeld een zwembadzeil om deze af te dekken als je hem niet gebruikt. In de Ardennen kun je goedkoop kamperen van enkele tientjes per nacht. Als je het wat luxer wilt aanpakken ga je naar een chill vakantiepark en huur je een vakantiehuisje, Vakantieparken hebben vaak veel te doen voor kinderen. Ze beschikken over speeltuinen, (overdekte) zwembaden en soms een heel waterpark om je de hele dag in te vermaken. De Ardennen leent zich goed voor mensen met passie voor de natuur. Je kunt er voordelig mountainbiken, fietsen, wandelen, bergbeklimmen, kanoën en grotten bezoeken onder andere.

Huisje op de Veluwe

Altijd al lekker weg willen dromen in een boshuisje? Ga goedkoop op vakantie in het toeristisch nationale park de Veluwe in oost Nederland. De bossen zorgen voor ultieme rust. Ook de Veluwe heeft veel vakantieparken met complete arrangementen. Ga een dagje de “big 5” spotten aan wilde dieren die in dit mooie gebied leven. Of stipt de meest indrukwekkende wandel en fietsroutes uit. Veel mensen huren een “Tiny house” deze unieke vakantiehuisjes zijn compleet uitgerust met alles erop en eraan. De vele voorzieningen maken de vakantie dus helemaal compleet. Tiny houses zijn modern ingericht en liggen vaak op een mooie plek midden in het bos of aan het water. Voor een betaalbare prijs zijn ze een weekend of midweek te huur bijvoorbeeld.

Treinreis naar Europese steden

Een vliegticket kan behoorlijk duur zijn. Zeker als je met de kinderen in het hoogseizoen vertrekt. Je kunt met de trein veel goedkoper uitzijn en ook nog eens meer zien vanuit het raam. Een treinreis duurt langer dan een vlucht binnen de EU maar geeft wel een avontuurlijker gevoel. Je krijgt vaak de beste service afhankelijk van de klasse die je boekt en als je in de nacht reist kun je gewoon slapen in een comfortabel bed in de nachttrein die Nederland met grote Europese steden verbindt. Je kunt bijvoorbeeld Londen, Parijs, Brussel of Berlijn bezoeken en gaan shoppen. Overnacht in een goedkoop hotel. Ben je avontuurlijk of een gezelschapsdier? Dan is een hostel wellicht iets voor je. Een hostel huur je al vanaf 10 euro bijvoorbeeld in grote Europese steden. Je deelt dan wel een kamer maar spaart heel wat uit. Wees creatief en verzin een leuke vakantie voor een laag budget.