info@bloggenopreis.nl
076-7620600

De perfecte honeymoon in eigen land

Comment are off

Bij een huwelijksreis denken we snel aan een verre, exotische bestemming. Of in ieder geval een bestemming buiten Nederland. Maar het kan zijn dat jij en jouw partner door omstandigheden niet de mogelijkheid hebben om een verre reis te maken. Niet getreurd! Een huwelijksreis in eigen land kan ook heel romantisch zijn. Want na het regelen van al de zaken tijdens je bruiloft, zoals de locatie, een bruiloft dj, de catering, verdienen jullie ook een huwelijksreis om nooit te vergeten! Daarom hebben we de leukste en meest bijzondere plekjes in Nederland hieronder gezet.

Het hotel

Het plannen van de perfecte honeymoon in eigen land begint met het kiezen van een mooi en geschikt hotel. Bijvoorbeeld dat ene hotelletje waar je altijd al hebt willen overnachten maar bijvoorbeeld nooit gedaan hebt omdat het te dichtbij huis was. Dit is de perfecte gelegenheid om het wel te doen! Wat ook heel leuk is, is om als jullie normaal voor standaard kamers kiezen nu eens te kiezen voor een kamer met extra luxe. Een bubbelbad, sauna, noem het maar op! Jullie mogen verwend worden. Tijdens de huwelijksreis zelf is het ook erg belangrijk om bijzonder lekker uiteten te gaan. Ook al ben je misschien gewend om naar dat oude, vertrouwde restaurantje te gaan, is het van belang om een keer een ander restaurant te bezoeken. Een restaurant dat iets nieuws te bieden heeft zodat jij en jouw partner een ideale ervaring tegenmoet gaan. Kies bijvoorbeeld voor een overdreven luxe restaurant of een restaurant met gerechten waar jullie nog nooit eerder van gehoord hebben. Zorg dan ook gelijk dat je op tijd gereserveerd hebt om een teleurstelling te voorkomen.

Denk groot

Vertel iedereen over je honeymoon. Het is tenslotte niet zomaar iets. Misschien krijg je daardoor wel een upgrade aangeboden door die extra aardige hoteleigenaar. Of wordt je op het moment zelf verrast met een lekker glaasje champagne in je hotelkamer. Daarbij is het ook super leuk om overdag een activiteit te ondernemen die jullie nog nooit eerder gedaan hebben. Nee geen kunstmuseum of een dierentuin. Maar denk groter. Bijvoorbeeld een bijzonder cultureel evenement die je normaal gezien over het hoofd zou zien. Wat ook leuk is en blijft is om een echt voor ontspanning te gaan. Een dagje sauna, spa of een massage. En bij ontspanning hoor ook; niet op de tijd letten! Je bent op honeymoon dus laat je telefoon lekker achter en geniet. Geen werk, geen tijd, helemaal niks just the two of you!