info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Een leuk dagje uit naar een zeeaquarium

Comment are off

Wil je een leuk dagje uit met de kinderen? Maar heb je geen zin om urenlang in de wachtrijen van een pretpark te staan? Dan is het bezoeken van een zeeaquarium misschien een leuk idee! Je kinderen kunnen hier hun ogen uitkijken, maar ook voor de ouders is dit prachtig om te zien. Misschien krijg je na het bezoeken van een zeeaquarium wel zin om zelf een aquarium te beginnen. 

Zee Aquarium in Bergen aan Zee

Een bezoekje aan Zee Aquarium in Bergen aan Zee is echt de moeite waard. In dit aquarium vind je namelijk meer dan 300 verschillende vissoorten. Ook vind je allerlei zeedieren, schelpen, zeepaardjes en zeesterren. Het aquarium is verdeeld in verschillende thema’s, waardoor je je even in de Amazonejungle, de Atlantische oceaan of de tropische wateren waant. Ook de Middellandse Zee en de Noordzee zijn thema’s die niet mogen ontbreken.

Er zijn niet alleen aquariums te vinden in Zee Aquarium Bergen aan Zee. Je kunt namelijk ook een reusachtig skelet van een potvis bewonderen. En durf jij over de brug te lopen waar een heleboel piranha´s onder zwemmen? Ook kun je een rog aaien bij het Roggenrif. Een bezoekje aan Zee Aquarium in Bergen aan Zee is dus een ware beleving!

Het Arsenaal

Ook het Arsenaal is de perfecte plek voor een dagje uit met kinderen. Hier kunnen je kinderen namelijk even beleven hoe het is om piraat te zijn, en bovendien kunnen ze genieten van een prachtig zeeaquarium. In dit zogenaamde Great Barrier Reef aquarium vind je allerlei dieren uit de onderwaterwereld. In dit aquarium met levensechte biotoop kijkt iedereen zijn ogen uit. Tijdens de piratentheatershow kruipen je kinderen even in de huid van een echte piraat en vervolgens kunnen ze griezelen in het Piratenhol. Ook de scheepssimulator is een ware belevenis. Je ontmoet Kapitein Zwartbaard en samen kiezen jullie voor het ruime sop. Het zeelab, de onderzeeër en de potvis expo zijn zeker ook een bezoekje waard. Tot slot is het aanraakbassin een geweldige attractie voor je kinderen. Hier kunnen ze namelijk haaien en roggen aaien. Kortom: in het Arsenaal is er een heleboel te doen voor kinderen. Ook voor de ouders is dit een leuk dagje uit.

Coral and Fish Store

Ben je na een dagje in een zeeaquarium enthousiast geworden over de onderwaterwereld, vissen, zeedieren en aquariums? Dan is het misschien leuk om zelf te starten met een aquarium. Alle benodigdheden hiervoor vind je bij Coral and Fish Store.