info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Dit jaar in Nederland op vakantie is een goed plan!

Comment are off

Dit jaar een reis maken binnen je eigen land? Dat is helemaal geen slecht idee! Er zijn veel fantastische vakantieplekken in Nederland. Ga een heerlijk weekend of weekje op vakantie in Nederland. Kies of je je vakantie wilt doorbrengen in een stad, een bos, of een kustplaats. In Nederland is alles mogelijk voor je komende vakantie!

Nederlandse heuvels, en bergen. Ze bestaan echt!

Heuvels en bergen (voor Nederlandse begrippen) zijn te vinden in Zuid-Limburg. Voor degenen wier hart in de heuvels ligt, behoort dit tot de mooiste plekken van Nederland. Samen met prachtige beken, rivieren en bossen heeft dit gebied prachtige landschappen. Bovendien is een reis naar Zuid-Limburg perfect voor wie op zoek is naar een sportieve vakantie, vanwege het prachtige landschap van de regio, waar je een reeks fantastische wandelingen en fietstochten kunt maken.

Een andere fantastische reden om de Limburgse heuvels te bezoeken zijn de druiven waarvan de wijn wordt gemaakt! Er zijn enkele mooie wandelpaden in de buurt die de wijngaarden doorkruisen. Kies jij ook voor een vakantiehuis met prive zwembad Limburg deze zomer?

Nederland is een land met unieke natuurlandschappen zoals de Veluwe

Hier vind je steile terreinen, en bruisende steden en dorpen. En je hoeft niet eens heel ver te gaan om je op vakantie te vermaken! Vermijd vertragingen op Schiphol en langdurige files in zuidelijke richting door je koffers te pakken en naar een bepaalde vakantiebestemming in Nederland te rijden. Er is altijd veel te doen in Nederland, ongeacht of je kiest voor een tent of een verblijf in een chique resort.

De natuurgebieden in Nederland zijn onderscheidend

Nederland heeft prachtige natuurgebieden zonder dat je het misschien weet. Denk aan de Veluwe of de Waddenzee. De Waddenzee is als natuurgebied uniek in de wereld en staat daarom op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In dit waterrijke land kun je vrijwel overal per boot naartoe. Bezoek het meer, haal een boot uit de jachthaven, of ga naar de oceaan.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe, het grootste nationale park van Nederland, is een bezoek waard. Nederlanders hebben het gekozen tot het mooiste natuurgebied van het land! De Hoge Veluwe bevat een grote verscheidenheid aan landvormen, van heidevelden tot bossen. 

Een uitstapje naar de Waddenzee is ook ontegenzeggelijk de moeite waard. De Waddenzee, die zich uitstrekt van Den Helder in Nederland tot aan Denemarken, is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Je kunt er waden, zorg er alleen voor dat je terug bent voordat het tij keert. Er is ook veel natuurschoon te zien in dit gebied, en als je geluk hebt, zie je misschien wel een zeehond.

Vriendjes maken gaat eenvoudig in Nederland

De kinderen zullen onvermijdelijk vrienden maken op campings, bungalowparken en pretparken, omdat die voornamelijk bevolkt worden door Nederlanders. En aan comfort op de camping ontbreekt het zeker niet als je kiest voor een 5 sterren camping Nederland. Zelfs het weer in Nederland ken je als je besluit in eigen land op vakantie te gaan! De brede Noordzeekust van Nederland draagt bij aan het relatieve comfort van het zeeklimaat. We hebben het nooit buitensporig warm of koud dankzij het effect van de zee. Recente weerberichten zijn te vinden op websites als Buienradar of het KNMI. Het beste advies is om het weer en de weerberichten te negeren, zodat je optimaal kunt genieten van je reis naar Nederland!

Om op je vakantiebestemming te komen hoef je niet ver te gaan

Je kunt gaan wandelen of fietsen door de prachtige landschappen van Nederland, waaronder bossen, meren, stranden, duinen en heuvels. Trek je wandelschoenen aan en ga lekker naar buiten! Er is voor ieder wat wils in Nederland dankzij de overvloed aan eetgelegenheden, themaparken, dierentuinen en musea. Net als in het buitenland hebben vakantiehuizen in Nederland vaak een zwembad en allerlei extra voorzieningen zoals restaurants, speeltuinen en entertainment.