info@bloggenopreis.nl
076-7620600

Leuke locaties voor een heisessie

Comment are off

Een heisessie is een bijeenkomst voor leidinggevenden van een bedrijf op een andere plek dan kantoor. Op deze plek kan er in alle rust worden vergaderd, getraind, gebrainstormd en ga zo maar door. Tijdens een heisessie, die vaak minimaal een hele dag duurt, worden serieus activiteiten zoals lezingen afgewisseld met bijvoorbeeld teambuilding activiteiten. We zetten leuke locaties voor een heisessie voor je op een rij.

In een kasteel

Een van de mooiste plekken die je kan vinden voor een heisessie is een mooi kasteel. Het is erg origineel en inspirerend om je dag (of weekend) door te brengen in een kasteel. Een kasteel heeft vele kamers waarin je verschillende activiteiten kunt doen. Het is leuk om steeds van zaal te wisselen. Ga vergaderen in een mooie kamer, doe in de kasteeltuin een activiteit en ga dineren in de balzaal. Een authentieke omgeving kan veel goeds doen voor de creativiteit. Organiseer ook een leuk spel in het kasteel, houd bijvoorbeeld een leuke speurtocht met vragen.

Op de boerderij

Wie houdt er nou niet van schattige dieren? Geitjes, koeien, biggetjes, het is heerlijk om naar te kijken. Een boerderij leent zich perfect voor heisessies. Als je op zoek bent naar creativiteit, rust en inspiratie, dan is een boerderij de perfecte omgeving. Op een boerderij kun je binnen vergaderen, in het weiland tussen de dieren zitten om te brainstormen en aan picknicktafels lunchen. Je sluit je even volledig af van de buitenwereld. Is het tijd voor een activiteit, dan is het leuk om bijvoorbeeld te gaan boerengolfen. Ook koeknuffelen kan op verschillende locaties.

Overnachten in een tipi tent

Het wordt steeds hipper om een heisessie te houden in een tipi tent of een yurt. Hierin kun je niet alleen ideeën delen, je kunt er ook in overnachten. Houd je niet van primitief? Tegenwoordig zijn er ook genoeg tipi tenten met hierin heerlijke bedden en een kachel. Het leuke aan een heisessie in een tipi tent is dat je gedwongen bent om ook veel buiten te zijn. Een frisse neus halen helpt altijd mee aan de creativiteit.

Heb je inspiratie opgedaan en voel je het kriebelen om een heisessie te gaan organiseren? Vergeet dan niet dat je aan verschillende dingen moet denken voor het succesvol organiseren van een heisessie.