info@bloggenopreis.nl
076-7620600

De belangrijkste spullen voor jouw kampeervakantie

Comment are off

Ga je er op uit met een tent en wil je graag enigszins wat comfort? Vertrek dan niet zonder een goede campingstoel en slaapmat. Dit zijn, naast de tent zonder meer de twee basisbehoeften van kamperen en zorgen ervoor dat je zo comfortabel mogelijk kunt genieten tijdens jouw vakantie! 

Welke soorten campingstoelen zijn er allemaal? 

De vele soorten en maten, maken de keuze voor de juiste campingstoel niet makkelijk. Maar welke soorten zijn er nu allemaal eigenlijk? En welke kun je het beste kiezen? In het onderstaande overzicht hebben we de meest voorkomende modellen toegelicht. 

#1 Campingstoelen 

De meest comfortabele en voorkomende stoel voor op de camping zijn de ‘gewone’ campingstoelen. Dit type is in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld inklapbaar of vouwbaar. Deze tweede variant is zeer compact, ideaal als je met een wat kleinere auto op vakantie gaat! 

#2 Relaxstoelen 

Ken je dat gevoel wanneer je een hele dag druk in de weer bent geweest en toe bent aan ontspanning en neer kunt ploffen op een hele fijne stoel? Kies daarom voor een relaxstoel. En deze types zijn ook nog eens eenvoudig mee te nemen door het compacte formaat.  

#3 Strandstoelen 

Voorkom pijn in de rug na een lange stranddag. Neem een super lichte en compacte stoel mee om te kunnen genieten op het strand. Of elders aan het water.  

#4 Vouwstoelen 

Een vouwstoel neem je overal mee naar toe en past altijd in de kofferbak. Het neemt niet veel ruimte in beslag, is zeer licht en is prettig in gebruik voor een dagje weg of voor het vissen. 

Zorg voor een goede nachtrust op vakantie 

Niet alleen thuis is een goede nachtrust belangrijk, op vakantie is het essentieel. De reden voor veel Nederlanders om op vakantie te gaan is immers om tot rust te komen. Laat het jou daarom niet gebeuren dat je chagrijnig over camping loopt met te weinig slaap en investeer in een goede slaapmat. Deze zorgt ervoor dat je gewoon fijn kunt slapen in jouw tent of vouwwagen. Dit zal zowel voor jezelf, als voor je mede-reisgenoten een prettige ervaring zijn.